<

Muurla toi markkinoille emaliset Muumi-mukit

Muurla on tuonut markkinoille emaliset Muumi-mukit, jotka on jaettu design- ja retrosarjaan. Emaliastiat sopivat yhtä mainiosti niin kotiin, mökille, veneeseen kuin myös perheen eväs- tai marjaretkelle.

Neljä mukia kuvassa

Retrosarja on värikäs kokoelma eri Muumi-aiheisia grafiikoita. Designsarjan grafiikat ovat harmonisia ja sisältävät tyylikkäitä yksityiskohtia kuten pastellivärejä. Mukeja on myynnissä on 12 erilaista.

Emali on tutkitusti turvallinen materiaali ruoka- ja juomakäytössä. Emalimuki on kevyt, eikä mene helposti rikki. Kolmen desin vetoiset mukin saa Muurlan verkkokaupasta tutustumistarjouksena hintaan 9,90 € / kpl.

Muurla toi markkinoille emaliset Muumi-mukit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun