Nokelaisen rahasto auttaa heikompi osaisia jääkiekon pariin

Etelä-Saimaan mukaan jääkiekon MM-finaalissa voittomaalin tehnyt Petteri Nokelainen on perustanut Petteri Nokelaisen voittomaalirahaston.

Rahastolla on tarkoitus tukea imatran jääkiekkoilijoita, joilla on vaikeuksia harrastaa lajia esimerkiksi perheen elämäntilanteen tai taloudellisten vaikeuksien vuoksi. Kuka tahansa voi lahjoittaa rahaa rahastoon.

Hieno ele Nokelaiselta perustaa rahasto juuri tämmöiseen tarkoitukseen. Jääkiekko on kallis harrastus ja ehkäpä tällä rahastolla saadaan lajin pariin heikommassa tilanteessakin olevia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa