Pankkikortteja kopioitu pääkaupunkiseudun Otto-automaateilla

Itä-Uudenmaan poliisilaitos tutkii yhdessä Helsingin ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitosten sekä Keskusrikospoliisin kanssa laajaa rikossarjaa, jossa Otto-automaateilla on yritetty kopioida korttitietoja.

Korttikopioinnin tapahtuneen usealla automaatilla suurpääkaupunkiseudun alueella. Varotoimenpiteenä pankit sulkevat joitain kortteja. Mahdolliset tappiot eivät jää kortinhaltijan vastuulle. Kortinmyöntäjä on tarvittaessa yhteydessä asiakkaaseen.

Poliisi kehottaa tarkkailemaan korttien nostotapahtumia sekä noudattamaan tarkkaavaisuutta kaikilla korttiautomaateilla ja ilmoittamaan epäilyttävistä asioista automaatilla annettuihin puhelinnumeroihin tai poliisille.

Sarjaa tutkitaan törkeinä maksuvälinepetoksina. Poliisi on ottanut yhden epäillyn kiinni 12.5.2011.

Pietari

Vastaa