Samsungilta langattomasti tietokoneeseen liitettävä näyttö

Samsungin uusi 27” LED-taustavalaistu Hub Monitor -tietokonenäyttö yhdistyy langattomasti tietokoneeseen, ja ainoa tarvittava kaapeli on virtajohto. Näyttö rikkoo vanhoja käsityksiä ja tarjoaa uuden vallankumouksellisen näyttötekniikan, joka mahdollistaa langattoman kuvansiirron.

Kun tietokone ja näyttö on kertaalleen kytketty langattomasti toisiinsa, tunnistavat ne jatkossa toisensa automaattisesti. Tuot vain kannettavan tietokoneesi Hub Monitorin läheisyyteen, jolloin töiden tekeminen, facebookkaaminen tai pelaaminen voi alkaa heti.

Älykäs ja joustava

Näytön kontrasti, miellyttävät värit ja nopea kahden millisekunnin vasteaika ovat ilo silmälle. Hub Monitorissa on kaksinivelinen säädettävä jalusta, jonka avulla näyttö voidaan säätää haluttuun katselukorkeuteen ja -kulmaan.

Hub Monitor on myös ympäristöystävällinen näyttö. Laitteessa on automaattinen virrankatkaisu sekä useita virransäästötiloja, joista valita. Näytön energiaa säästävät ominaisuudet säästävät luontoa ja lompakkoa.

  • Resoluutio on 1920×1080
  • Vasteaika 2 ms
  • Kontrasti 5 000 000:1, 300 cd/m2
  • Katselukulma 170/160 astetta
  • Sisäänrakennettu USB-hub, jossa USB 3.0 -tuki
  • Paino 5,2 kg

Samsungin uusi Hub Monitor saapuu kauppoihin toukokuun aikana ja sen suositushinta 599 euroa.

Pietari

Vastaa