Skypen avulla saatiin ryöstäjät kiinni

Daily Mail kertoo 78-vuotiaasta eteläafrikkalaisesta Roy Hicksistä, joka kokeili Skypen videopuhelua ensimmäistä kertaa ja samaan aikaan joutui rikoksen uhriksi. Hänen asuntoon nimittäin murtautui kaksi rosvoa.

Murtovarkaat käänsivät webkameran kohti näppäimistöä, mutta toisessa päässä ollut poika kuuli kuinka hänen isänsä sidottiin kiinni ja häneltä vaadittiin rahaa. Uudessa-Seelannissa oleva poika hälytti paikalle Etelä-Afrikan poliisin yli 11 000 kilometrin päästä.

Poliisien saapuessa Hicksin asunnolle, varkaat alkoivat ampua hänen aseella kohti poliiseja. Poliisit vastasivat tuleen, jolloin toinen murtovaras sai surmansa. Toinen pidätettiin ja häntä syytetään murrosta.

.

Skypen avulla saatiin ryöstäjät kiinni

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun