Tupla tulee keksihyllyyn, makeisveron kiertäminen alkoi

Typerän makeisveron kiertäminen on alkanut, kun keksihyllyyn ilmestyy suklainen vohvelikeksipussi Tupla Shuffle Pala. Tästä valmistajat varoittivat jo makeisveroa valmisteltaessa.

Uutuus on herkullinen yhdistelmä taattua Tuplaa ja rapeaa vohvelia. Suklainen vohvelikeksi sopii välipalaksi kepeään kesämenoon, herkkuhetkeksi piknikille tai vaikkapa kesätuliaisiksi mökille.

Täyteläinen Tupla Shuffle Pala kätkee sisälleen neljä vohvelikerrosta, joiden välistä löytyy taattua Tupla-nougatia. Palat on päällystetty Tuplalle herkulliseen tapaan maitosuklaalla ja paahdetuilla manteleilla. Tupla Shuffle Pala -uutuuspussi on laadukas, hyvänmakuinen nautinto suklaan mielitekoon.

– Kuluttajat ovat toivoneet Tuplaa keksinä ja toukokuusta alkaen Tupla sykähdyttää myös keksihyllyssä. Tupla Shuffle Palat antavat tuplamaisen, ja vohvelin ansiosta jännittävän makuelämyksen, josta voi nauttia yksin tai yhdessä ystävien kanssa, iloitsee Leafin suklaan tuoteryhmäpäällikkö Maija Paakkanen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa