Finnair paras pohjoiseurooppalainen lentoyhtiö

World Airline Awards 2011 palkitsi Finnairin Pariisin ilmailumessujen yhteydessä parhaana pohjoiseurooppalaisena lentoyhtiönä. Päätös perustui globaaliin tutkimukseen, joka pohjautuu matkustajien suorittamaan arviointiin.

Skytrax World Airline Survey-tutkimus tunnetaan ympäri maailman ainoana globaalina ja itsenäisenä lentoyhtiöiden toimintaa mittaavana asiakastyytyväisyystutkimuksena. Finnair voitti Best Airline Northern Europe -kategorian.

– Finnairin tavoitteena on tarjota korkeatasoista palvelua ja mielenrauhaa asiakkaille matkan joka vaiheessa. Palkinto ja asiakaspalaute sen takana ovat hienoja osoituksia siitä, että matkustajamme todella arvostavat palveluamme ja henkilöstömme työtä, asiakaspalvelusta vastaava johtaja Anssi Komulainen sanoo.

Finnair paras pohjoiseurooppalainen lentoyhtiö

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun