Henkilöauto ajautui rekan keulaan Tyrnävällä, kuljettaja kuoli

Tyrnävän Temmeksellä VT4:llä klo 11:00 aikaan henkilöauto ajautui vastaantulijoiden kaistalle ja törmäsi täysperävaunullisen rekka-auton keulaan. Rekka-auto kaatui törmäyksessä tielle ja syttyi palamaan.

Henkilöautoa kuljettanut 38-vuotias nainen ja kyydissä olleet kaksi koiraa kuolivat onnettomuudessa. Auton kyydissä ollut 10 -vuotias poika loukkaantui, mutta oli tajuissaan onnettomuuden jälkeen ja kuljetettiin OYS:aan.

Rekka-autoa kuljetti 52 -vuotias mies, joka loukkaantui ja kuljetettiin OYS:aan. Kuljettaja oli tajuissaan onnettomuuden jälkeen. Oulun poliisi tutkii onnettomuutta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa