Huoltoasemilla rengaspainetempauksia torstaina

Huoltoasemilla järjestetään rengaspainetempauksia kuluvan viikon torstaina. Tempaukset muistuttavat autoilijoita siitä, että oikeat rengaspaineet edistävät liikenneturvallisuutta ja vähentävät polttoaineenkulutusta.

Tempauksessa mukana olevilla huoltoasemilla asiakkaat voivat mitata autonsa rengaspaineet, merkitä ne lomakkeeseen ja palauttaa lomakkeen huoltoasemalle. Yhteystietonsa merkitsevät rengaspaineiden mittaajat osallistuvat arvontoihin.

Tapahtumaan osallistuu laajasti sellaisia huoltoasemia, joilla on rengaspainemittarit ja henkilökuntaa. Aivan jokaisella miehitetylläkään huoltoasemalla tempausta ei välttämättä järjestetä.

Huoltoasemilla on myös saatavilla tietoa oikeiden rengaspaineiden merkityksestä liikenneturvallisuudelle ja polttoaineenkulutukseen sekä taloudellisesta ajotavasta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa