Hurja takaa-ajo Seinäjoella

Seinäjoella viime yönä puolen yön aikaan Sammonkadun ja Kuortaneentien kiertoliittymässä poliisipartio näytti pysähtymismerkkiä henkilöautolle, joka lähti pakenemaan poliisiautoa Hyllykallion suuntaan.

Henkilöauto lähti VT 18:sta Kuortaneen suuntaan noin 120 km/h nopeudella, kun nopeusrajoitus oli 60 km/h. Kivistötien liikenneympyrän jälkeen nopeus nousi noin 150 km/h rajoitusten ollessa 80 km/h ja 100 km/h ja matka jatkui kohti Kuortanetta.

Kuortaneella Länsirannantiellä henkilöauto ajoi piikkimatosta yli, jolloin osa renkaista rikkoontui. Henkilöauto jatkoi edelleen matkaansa kääntyen VT 66:lle kohti Alavutta nopeuden ollessa nyt hiljaisempi johtuen rikkoontuneista renkaista.

Poliisautot sumputti henkilöauton, mutta se lähti peruuttamaan aiheuttaen peltivaurioita ja ajautui penkkaan. Auton kuljettajana toiminut -89 syntynyt mieshenkilö puhalsi 1.23 promillea eikä hänellä ole voimassa olevaa ajokorttia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa