Iäkäs autoilija ajoi väärään suuntaan moottoritiellä

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus, että Siilinjärven Vuorelasta oli lähtenyt moottoritietä vastaantulevien kaistoja pitkin henkilöauto pohjoisen suuntaan. Henkilöauto ajoi vastaantulevien kaistoja pitkin yli kymmenen kilometrin matkan.

Moottoripyöräpoliisi pysäytti auton Siilinjärvellä Pyylammella moottoritien päässä. Tapahtuma-aikana oli vilkas liikenne. Henkilöauto aiheutti useita vaaratilanteita matkan aikana.

Henkilöautoa ajoi vuonna 1924 syntynyt ulkopaikkakuntalainen mies, joka määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Päihteillä ei ollut osuutta tapahtumiin.

Poliisi kiittää asiasta hätäkeskukseen ilmoituksen tehneitä henkilöitä. He varoittivat muuta liikennettä valoja välkyttelemällä ja seuraamalla henkilöautoa pohjoisen suuntaan pohjoiseen menevillä ajokaistoilla.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa