Juna törmäsi mieheen, selvisi kylkeen tulleella avohaavalla

Mikkelin Rantakylässä vuonna 1948 syntynyt mies ylitti junarataa humalassa polkupyöränsä kanssa pientä maastopolkua pitkin eilen klo 19.00. Mies oli päässyt junaradan yli, mutta pysähtynyt radan viereen.

Veturinkuljettaja oli huomannut miehen ja pudottanut nopeutta junasta 50 km/h. Miehen pysähtyminen radan viereen oli kuitenkin niin lähellä, että junan sivu osui mieheen. Hän sai avohaavan kylkeen.

Juna saatiin pysäytettyä noin 100 metriä törmäyspaikasta ja junan henkilökunta tuli tarkastamaan miehen kuntoa sekä soittamaan paikalle muutakin apua. Mies vietiin sairaalaan saamaan hoitoa vammaansa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa