Junat kartalla -palvelu näyttää junien liikkeet reaaliajassa

VR:n kokeiluvaiheessa olevan Junat kartalla -palvelun avulla asiakkaat voi netistä seurata tällä hetkellä henkilöliikenteessä olevien junien kulkua. Tiedot perustuvat junien GPS-paikannukseen, eli tieto on reaaliaikaista.

Palvelusta näkee junien sijainnin lisäksi muun muassa myöhästymiset, jotka on merkitty kätevästi värein. Palvelu on vielä keskeneräinen, ja sitä halutaan kehittää asiakkaiden kanssa kesän aikana.

VR suunnittelee myös junanseurantapalvelun mobiilisovelluksia. Niiden käyttöönottoaikataulu täsmentyy myöhemmin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa