Kahteen varusmieheen iski salama Taipalsaarella

Puolustusvoimien mukaan kaksi Pyörremyrsky-harjoitukseen osallistunutta varusmiestä loukkaantui lievästi salamaniskusta sunnuntaina Taipalsaaren ampumaleirialueella.

Ensimmäinen onnettomuus sattui, kun Karjalan Prikaatin Esikunta- ja viestipataljoonaan kuuluva varusmies avasi kuorma-auton lavaa ja salama iski auton viereen. Lääkäri ohjasi varusmiehen varmuuden vuoksi päivystyspolille tarkkailtavaksi.

Toinen tapaus sattui samassa paikassa, kun saman pataljoonan varusmies sai salamaniskun maan kautta. Myös hän sai ensiavun paikan päällä ja hänet on toimitettu tarkkailtavaksi Etelä-Karjalan keskussairaalaan.

Viimeisten tietojen mukaan varusmies voi hyvin ja palaa joukko-osastoonsa sunnuntai-iltana tai maanantain aikana. Molempien varusmiesten omaisille on ilmoitettu tapahtuneesta.

Pietari

Vastaa