Koirat hyökkäsi lenkkeilijän kimppuun, ulkoiluttajat katosi

Jyväskylän Ruokkeella sijaitsevalla pururadalla kaksi naista oli ollut ulkoiluttamassa viittä koiraa, joista kolme oli ollut irrallaan. Kaksi näistä koirista oli purrut lenkkeilijää jalkaan puoli viiden aikaan illala.

Asianomistajan vaatteet olivat repeytyneet hyökkäyksessä ja hänen jalkaan oli tullut puremista vertavuotavia haavoja.

Koiria ulkoiluttaneet naiset olivat poistuneet paikalta ja jääneet tuntemattomiksi. Poliisi pyytää koiria ulkoiluttaneita henkilöitä ilmoittautumaan poliisille p.071 87 48533.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa