Kuljettaja putosi veneestä, renkaassa vedetty kaksikko osui potkuriin

Kouvolan Valkealan Oravalassa Kymijoen rannalla lauantaina iltapäivällä veneen kuljettaja tippui veteen ja vene pääsi ”valloilleen” pyörimään. Vene oli ilmeisesti kaarteessa kallistunut siten, että kuljettaja oli tippunut veteen.

Veneen perässä vedetystä renkaasta putosi kaksi matkustajaa ja saivat vammoja veneen potkurista. Loukkaantuneet kuljetettiin sairaalaan tutkittaviksi.

Veden varaan joutuneita auttamaan tulleita veneilijöitä pyydetään ilmoittautumaan poliisille p. 07187 35600.

Kymenlaakson poliisilaitos

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa