Lapset veivät rappukäytävistä valopainikkeita, eivät osanneet kertoa syytä

Rovaniemen Korkalovaarassa viisi 9 – 12 -vuotiasta lasta aiheutti eilen vahinkoa repimällä talojen rappukäytävissä valokatkaisijoiden painikkeita paikoiltaan. Poliisi sai ilmoituksen tapahtumasta, kun Kaamoskuja 2:ssa asukas oli saanut lapset kiinni itseteossa.

Lapset kertoivat repineensä valokatkaisijoita myös Louhikkotieltä ja Lanttotieltä. Syytä tähän outoon harrastukseen lapset eivät osanneet kertoa. Valokatkaisijoita löytyi yhden lapsen repusta pussillinen.

Poliisi toivoo, että taloyhtiöistä ottaisi yhteyttä poliisilaitokselle yksi henkilö, mikäli havaitaan valokatkaisijoita puuttuvan. Kaamoskujalla katkaisimet laitettiin takaisin paikoilleen ja ne myös toimivat.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa