Luekirja tuo e-kirjat kaikkiin laitteisiin

Luekirja on Suuri Suomalainen Kirjakerhon uudenlainen palvelu, josta voi lukea maksua vastaan e-kirjoja. Noin 20 euron kuukausimaksulla voi valita laajasta valikoimasta luettavaksi kolme kirjaa.

Luekirja -palvelun käyttö ei rajoitu mihinkään tiettyyn laitteeseen tai tiedostomuotoon. Palvelua pystyy siis käyttämään millä tahansa laitteella, jossa on vain nettiselain. Palvelussa ei osteta sähköistä kirjaa, eikä ladata sisältöä omiin laitteisiin.

Ennen kirjan valintaa voi tutustua kymmenen sivun mittaiseen maksuttomaan lukunäytteeseen. Valikoima koostuu Otavan ja Liken kirjoista, mutta palvelu laajenee nopeasti myös muiden kustantajien kirjoilla.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa