Mopoilija kaatui väistettyään mustaa autoa, autoilija pakeni

Siilinjärven Toivalassa Joensuuntien ja Toivalantien risteyksessä musta henkilöauto tuli kärkikolmion takaa mopoilijan eteen. Mopolla ajanut 15-vuotias poika joutui yhteentörmäyksen estämiseksi jarruttamaan ja väistämään, jonka seurauksena hän oli kaatunut.

Kaatumisen seurauksena mopoon oli tullut vaurioita ja mopoilija oli saanut lieviä vammoja. Musta henkilöauto oli poistunut paikalta jättämättä yhteystietoja.

Poliisi pyytää kyseisen mustan auton kuljettajaa tai tapauksen nähneitä, ilmoittautumaan poliisille puhelinnumeroon 071 8756 702 tai 071 8756 732

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa