Nainen heräsi omissa hautajaisissa ja kuoli oikeasti

Aftonbladet kertoo, että Kazanissa Venäjällä hautajaiset saivat hyvin erikoisen päätöksen. Haudattavana ollut 49-vuotias nainen Fagilyu Mukhametzyanov nimittäin heräsi ja avasi silmänsä kauhistuneiden vieraiden edessä.

Lääkäreiden mukaan hän oli menehtynyt sydänkohtaukseen ja hänet laitettu arkkuun hautajaisia varten. Naisen tajuttua olevansa omissa hautajaisissa sai uuden sydänkohtauksen.

Tällä kertaa nainen ei selvinnyt kohtauksesta ja kohta edessä on uudet hautajaiset. Paikallinen sairaala on käynnistänyt tutkimuksen asiasta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa