Nainen kuoli kolarissa, 21-vuotiaalta meni tunto kaulasta alaspäin

Padasjoella Valtatie 24, Kauratteen kohdalla eilen kello 18.10 keski-ikäisen naisen kuljettama henkilöauto ajautui vastantulevien kaistalle. Samanaikaisesti vastakkaisesta suunnasta tuli 26-vuotiaan naisen kuljettama henkilöauto.

Autot törmäsivät pohjoiseen menevien kaistalla loivassa mutkassa ja ajoneuvojen vasemmat etukulmat osuivat yhteen. Rajun törmäyksen seurauksena nuoremman naisen kuljettama auto lensi ilmassa 27 metriä pudoten kaiteen päälle.

Kuljettaja menehtyi välittömästi turvavyöstä huolimatta. Takana istunut 26-vuotias mies ei käyttänyt turvavyötä. Hän paiskautui päin kuljettajan istuinta saaden murtumia jäseniinsä ja rintakehävamman. Edessä istunut 25-vuotias mies selvisi rannekivulla.

Keski-ikäisen naisen auto suistui ojaan 13 metrin päähän. Kuljettaja, etuistuimella istunut miehensä sekä 9 ja 10-vuotiaat pojat selvisivät vammoitta käytettyään turvavöitä. Takapenkillä istui 21-vuotias mies, jolta meni tunto kaulasta alaspäin, hän ei käyttänyt turvavyötä.

Poliisi

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa