NetPostista voi nyt lähettää kirjeitä

Postin NetPosti-palvelusta kuluttaja-asiakkaat voivat nyt lähettää myös kirjeitä. Kirjeen lähettäjä voi hoitaa NetPosti-palvelussa kirjoittamisen ja lähettämisen sähköisesti.

Lähettäjä kirjoittaa vastaanottajan nimen ja osoitteen sekä kirjeen otsikon ja sisällön. Kirjeen vastaanottaja päättää, että haluaako kirjeensä perinteisesti paperilla vai sähköisesti NetPostiin. Posti huolehtii lopusta.

Kirjeen lähetys mihin tahansa kotimaan osoitteeseen maksaa yhden euron. Lähettäjän omaan NetPosti-laatikkoon jää sähköinen kopio lähetetystä kirjeestä.

– NetPostin tarkoituksena on helpottaa ihmisten arkipäivän elämää. Kirjeen lähettäminen NetPostin kautta sopii niille ihmisille
joista perinteinen kirjeenlähettäminen on vaivalloista, kun pitää hankkia paperia, kirjekuoria, postimerkkejä ja muistaa viedä kirje postiin tai postilaatikkoon. NetPosti tekee kirjeen lähettämisestä vaivatonta, helppoa ja nopeaa, kun kaikki hoituu muutamalla klikkauksella verkossa. NetPosti on aina mukana ja käytettävissä juuri silloin kun tarvetta ilmenee.

NetPosti-palvelusta vastaava johtaja Tommi Björklund

Pietari

Vastaa