Nopeus 152 km/h ja puhalluskoe 4,30 promillea

Kouvolan Korialla eilen klo 17 aikaan poliisipartio lähti seuraamaan 44-vuotiaan miehen kuljettamaa henkilöautoa tarkoituksenaan tarkistaa kuljettajan ajokunto. Mies ei suostunut pysähtymään, vaan jatkoi ajoaan kohti Koriaa.

Koriantiellä mies kiihdytti vauhtiaan niin, että nopeus oli 60 km/h salueella 109 km/h ja 80 km/h alueella 152 km/h. Miehen kuljettama auto ajautui välillä vastaantulevien kaistalle. Liikkuva poliisi pysäytti auton Koriantien ja Valtatie 6:n risteyksessä.

Miehelle suoritettu puhalluskoe näytti 4,30 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, poliisin antaman pysäytysmerkin noudattamatta jättämisestä ja ajoneuvorikkomuksesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa