Nuori nainen kaahasi poliisia karkuun Joensuussa

Hätäkeskukseen tuli aamuyöllä ilmoitus humalassa autoilevasta naisesta Joensuussa. Poliisipartio oli havainnut kyseisen auton Kajaanintiellä. Kuopiontielle kääntyessään auto ajautui melkein aitaan.

Partio yritti pysäyttää autoa Kuopiontiellä, mutta se kiihdytti nopeuttaan ja yritti ajaa partiota karkuun yli 170 km/h nopeudella. Auto jatkoi pakoaan Käsämäntielle ja edelleen Liperin keskustan kautta Heinävedentielle.

Auto pysähtyi lopulta Heinävedentien varteen. Partio puhallutti autoa kuljettaneen joensuulaisen 18-vuotiaan naisen. Puhallustulos 0,47 mg/L.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa