Poliisia paennut törmäsi kuorma-autoon ja kuoli

Simossa Simonkyläntiellä poliisi meni selvittämään kotihälytystehtää tiistai-iltana, kun samaan aikaan vuonna 1988 syntynyt talon isäntä palasi kotipihaansa autoineen. Poliisin huomattuaan mies kaasutti karkuun.

Poliisi yritti pysäyttää reilua ylinopeutta ja mutkitellen ajanutta henkilöautoa Simonkyläntiellä ja Kirkkotiellä. Kirkkotieltä auto kääntyi Kemin suuntaan ja nopeuden kasvaessa kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan ja törmäsi kuorma-auton vasempaan etukulmaan.

Poliisin tullessa auton luo oli sen kuljettaja pahoin loukkaantuneena auton vieressä. Pelastushelikopteri Sepen lääkäri lähti sairaankuljetuksen matkassa Oulun Yliopistolliseen keskussairaalaan, jossa kuljettaja myöhemmin kuoli vammoihinsa.

Kuorma-auton loukkaantunut mieskuljettaja ja kyydissä olleet kaksi tyttöä menivät sairaankuljetuksen kyydillä sairaalaan vammojensa tarkastukseen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa