Raakamakkaroista kesän hittituote

Saarioinen toi toukokuussa markkinoille paistovalmiit raakamakkarat, GrilliWurstit. Ne edustavat makkaroiden luksusta ja tuovat jo muualla maailmassa tuttuja trendejä suomalaisten kesäpöytiin. GrilliWurstien lihapitoisuus on yli 85 prosenttia.

GrilliWurst Chorizo, GrilliWurst Yrtti-bratwurst ja GrilliWurst Thüringenin tapaan sopivat mainiosti niin grillaukseen ja kesäisiin herkutteluhetkiin kuin myös ruuanlaittoon ympäri vuoden. Raakamakkarat ovat tuorelihaa, joten niiden säilyvyysaika on lyhyt.

-GrilliWurstien myynti on käynnistynyt uskomattoman hyvin, ja ne ovat selvästi kesän hittituote. Myymme kaiken, mikä tuotannossa ehditään valmistaa. Tuotteiden ajoitus osui nappiin, kertoo markkinointijohtaja Ritva Mäenpää Saarioisilta.

Raakamakkaroista tunnetuimpia ovat bratwursti, joka on hyvin suosittu makkaratyyppi Keski-Euroopassa sekä chorizo, joka suosittu muun muassa Etelä-Euroopan maissa. Perinteinen suomalainen raakamakkara on siskonmakkara.

Pietari

Vastaa