Tulipalo vaati uhrin Kiuruvedellä

Hätäkeskukseen ilmoitettiin noin klo 13.30, että Kiuruvedellä Kökönahontien varrella on talo tulessa. Pelastuslaitos oli paikalla nopeasti ja aloitti sammutustyöt, joiden yhteydessä talon alakerran makuuhuoneesta löytyi vainaja.

Pelastuslaitos sai tulen hallintaan, mutta talo ehti kuitenkin vaurioitua pahoin. Alustavien tietojen mukaan perikunnan omistamassa talossa asui yksinään 61-vuotias mies, jonka epäillään nyt kuolleen palon yhteydessä.

Kyseinen talo oli puurakenteinen ja se oli rakennettu ilmeisesti 1930 -luvun loppupuolella. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa