Veikkaus laajentaa toimintaansa Suomen rajojen ulkopuolelle

Veikkaus on perustanut Veikkaus Solutions -nimisen tytäryhtiön, jonka tavoitteena on saada rahapelilupia eri maista ja näin rakentaa rahapeliliiketoimintaa Euroopan talousalueen ulkopuolella.

Onnistuessaan tytäryhtiöllä on mahdollisuus tuottaa kymmeniä miljoonia euroja suomalaisille edunsaajille. Tavoitteena on saada rahapelien myyntiin tarvittavia lisenssejä viimeistään vuoden 2013 aikana.

Tytäryhtiön lähtökohdat ovat hyvät, sillä Veikkaus on vuosien kuluessa auttanut useita rahapeliyhtiöitä toiminnan tai jonkin uuden liiketoiminta-alueen käynnistämisessä.

– Veikkaus on kansallisten rahapeliyhtiöiden keskuudessa edelläkävijän maineessa ja siksi arvostettu kumppani. Rahapeliyhtiöiden keskuudessa Veikkaus on merkittävä osaaja muun muassa rahapelien myynnissä internetissä, urheilupeleissä, asiakkuuksien hoitamisessa, strategisessa suunnittelussa, liiketoiminnan tuottavuudessa sekä tuotekehityksessä, Veikkaus Solutionsin tuleva toimitusjohtaja Jari Vähänen arvioi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa