Veljesten raju riita johti kuolemaan

Viitasaarelainen vuonna 1948 syntynyt mies oli tiistaina tullut vuonna 1944 syntyneen veljensä luokse Vesannolle. Veljekset olivat nauttineet illan ja yön aikana alkoholia. Heidän välilleen oli syntynyt riitaa ja asunnossa oli tapeltu.

Poliisipartio meni tapahtumapaikalle keskiviikkona ja he löysivät vanhemman veljeksistä huonossa kunnossa asunnostaan. Hänessä oli ulkoisen väkivallan merkkejä. Mies toimitettiin KYS:aan, missä hän menehtyi 24.06.2011.

Vuonna 1948 syntynyt viitasaarelainen mies vangittiin todennäköisin syin törkeästä pahoinpitelystä ja kuolemantuottamuksesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa