Yle paljasti karut työolot Linnanmäellä, toimitusjohtaja suuttui

Ylen A-studiossa kerrottiin eilen, että Linnanmäen huvipuiston nuorilla työntekijöillä on huonot työehdot. Linnanmäki ei siis olekkaan unelmatyöpaikka, vaikka niin he väittävät.

Ohjelman mukaan huvipuistossa ensimmäistä kesää työtä tekevän tuntipalkka on noin 7,5 euroa. Ohjelmassa haastateltavana oleva toimitusjohtaja Risto Räikkönen hermostuu asiasta ja marssii ulos.

Linnanmäen entiset työntekijät kertovat, että muitakin epäkohtia löytyy. Laitteilla ja pelipisteillä usein liian vähän työntekijöitä, työpäivät ovat jopa 12 tuntia, työterveyshuoltoa ei ole ja varoituksia jaellaan herkällä kädellä.

Uudessa Risto Räikkösen haastattelussa on mukana Lasten Päivän Säätiön edustaja ja kysymykset on vaadittu ennakkoon. Lopulta tämäkin joudutaan keskeyttämään, kun edustajan mukaan toimittaja kysyy asiattomia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa