Esko Aho: Suomi on negatiivinen maa

Entinen pääministeri, nykyinen Nokian yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Esko Aho sanoi MTV3:n Huomenta Suomessa, että Suomessa on vallalla ennen kokemattoman huono ilmapiiri.

– Suomi ei ole ollut elinaikanani näin negatiivinen maa ehkä 70-luvun alun taistolaisuuden kautta lukuun ottamatta. On hätkähdyttävää huomata, kuinka paljon negatiivisuutta on ilmassa kaikilla elämänalueilla Suomessa. Se koskee myös politiikkaa, Aho sanoi MTV3:n Huomenta Suomessa.

Ahon mukaan huono ilmapiiri näkyy päivittäin myös mediassa, jonka kokonaissävy on hirveän negatiivinen. Ahon mukaan mediankin pitäisi seurata myös niitä positiivisia juttuja.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa