Kaksi iäkästä marjastajaa eksyi Laukaan Vehniällä

Laukaan Vehniällä kaksi iäkästä marjastajaa eksyi illalla noin kello 19.00 aikaan. Mukana olleen matkapuhelimen ansiosta henkilöt saivat yhteyden Hätäkeskukseen ja pystyivät kertomaan autonsa sijainnin.

Poliisi löysi maastoon eksyneet marjastajat poliisikoiran avulla. Löydettäessä marjastajat olivat uupuneita ja kylmissään.

Poliisi muistuttaa marjastuskauden alkaessa, että matkapuhelin on syytä olla mukana akku ladattuna. Myös metsään lähtöpaikka tai auton paikka on hyvä painaa mieleen, jolloin etsijöiden on helpompi aloittaa mahdollinen etsintä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa