Kansanedustaja sammui, ravintolalta vaaditaan selvitystä

Keskisuomalaisen mukaan Elinkeinovalvontayksikkö pyytää konnevetiseltä Ravintola Mierontieltä kirjallista selvitystä. Syynä tähän on kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen illanvietto kyseisessä ravintolassa.

Hakkarainen vietti railakasta iltaa ravintolassa sunnuntaina 12. heinäkuuta. Herra tarjosi ”kierrokset kaikille” ja sammui pöytään. Tämän jälkeen hänet poistettiin ravintolasta.

– Tulemme pyytämään ravintolalta kirjallisen selvityksen, sillä olemme saaneet mainintoja ravintolan toiminnasta ja nähneet ravintolan nimen julkisuudessa, alkoholiylitarkastaja Elisa Vinstén-Valkonen kertoo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa