Kypäräpakkoa vastustavan protesti päättyi kuolemaan, ”kypärä olisi pelastanut

MTV3:n mukaan Yhdysvalloissa Onondagan kaupungissa lauantai-iltapäivällä motoristien kypäräpakkoa vastustavien mielenosoituskulkueesssa nähtiin ikävä tapaturma.

55-vuotias motoristi Philip A. Contos oli jarruttanut voimakkaasti ja menettänyt pyöränsä hallinnan. Tämän jälkeen hän lensi ohjaustangon yli. Poliisin mukaan mies olisi suurella todennäköisyydellä selvinnyt turmasta, jos hän olisi käyttänyt kypärä.

Ikävä tapahtuma, mutta rumasti sanottuna, sitä saa mitä tilaa. Toivottavasti nämä muut turvallisuutta vastustavat ”sankarit” ymmärtävät jatkossa, että miksi kypärää on syytä pitää.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa