Mies suuttui parkkisakoista, ajoi pysäköinninvalvojan päälle

Helsingissä Kotkankadulla pysäköinninvalvoja oli laittanut virheellisesti pysäköinistä henkilöauton tuulilasin pysäköintivirhemaksun lauantaina 9.7 kello 19.00 jälkeen.

Auton omistaja saapui paikalle ja kiivastui saamastaan sakosta. Pysäköinninvalvojan lähdettyä pois paikalta oli sakon saanut autoilija lähtenyt autollaan kiihdykissä ja törmännyt pysäköinninvalvojaan.

Autoilija taas kertoo pysäköinnivalvojaan kiivastuneen tapahtumapaikalla. Tapahtumalle on ulkopuolinen todistaja. Poliisi tutkii asiaa muun muassa pahoinpitelynä ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa