Nainen ajoi pienet lapset kyydissä ojaan, puhalsi alkometriin 2,36 promillea

Poliisille oli eilen klo 17.26 ilmoitettu Outokummun Kaavintiellä ojaan suistuneesta henkilöautosta. Poliisi tapasi auton luota Outokummussa asuvan 35-vuotiaan naisen, jolla oli mukanaan 2- ja 4-vuotiaat pojat.

Nainen oli yrittänyt kääntää autoa tiellä, jolloin se oli suistunut perä edellä ojaan. Myös auton keulassa poliisi totesi vaurioita, jotka nainen oli kertonut tulleen metsään ajosta aiemmin. Tuo paikka jäi vielä epäselväksi.

Hän puhalsi alkometriin 2,36 promillen lukemat.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa