Nainen tippui pyörätuolista järveen Kuopiossa

Savon Sanomat kertoo, että pyörätuolissa istuva iäkäs nainen tippui Suvasveteen Kuopion Vehmersalmessa maanantai-iltana. Nainen oli ollut kalliolla ongella, kun hän yllättäen putosi kolmen metrin korkaudelta veteen.

Naisen onneksi hän ei ongella yksin ja apuun menneet seurueen muut jäsenet pitelivät hänen päätä vedenpinnan yllä. Paikalle hälytettiin pelastuslaitos, sillä mukana olleet eivät jaksaneet nostaa veteen pudonnutta ylös.

Palomiehet auttoivat naisen järvestä. Alustavien tietojen mukaan nainen loukkaantui lievästi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa