Pahoinpitelyn kuvannut, ota yhteyttä poliisiin

Kuopion keskustassa kahden miehen välillä oli riitaa puolen yön jälkeen ravintolassa ja välejä lähdettiin selvittelemään Tuomiokirkon piha-alueelle. Tuntemattomaksi jäänyt mies löi 48-vuotiasta miestä nyrkillä päähän ja lopuksi potki päähän.

Uhri toimitettiin sairaalaan ja hän on kotiutunut samana päivänä. Pahoinpitelijä oli 25-30-vuotias, 180 cm pitkä, vaalaan paitaan ja shortseihin pukeutunut mies, joka poistui paikalta pahoinpitelyn jälkeen.

Sivullinen oli valokuvannut tekijän pahoinpitelyn aikana. Valokuvan ottanutta henkilöä ja muutoin pahoinpitelystä tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisin numeroon 071 8756880.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa