Pendolino heitti hirven roikkumaan ajolangoille

Kainuun Sanomat on julkaissut kuvan sähkölinjalla roikkuvasta hirvenraadosta. Pendolino-juna oli törmännyt hirveen, joka törmäyksen voimasta lensi ilmaan ja laskeutui langoille.

Kuvat oli ottanut veturinkuljettaja Tuomo Suhonen Mäntyharjulla viime perjantaina. Kuvat lehdelle lähettänyt kansanedustaja Raimo Piirainen kommentoi seuraavasti.

– Vaikka olin 35 vuotta veturinkuljettajana, ei vastaavaa ole osunut kohdalle. Kaikenlaisia muita hirvikolareita kylläkin. Kerran emme meinanneet saada junan alle jäänyttä hirveä lainkaan irti vaunusta, kun siitä oli tullut aivan mössöä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa