Poliisi jahtasi moottoripyörää skootterilla

Kotkan Kotkansaarella noin 30-vuotias mies pakeni poliisia moottoripyörällä aamulla kello 10.28. Poliisi suoritti takaa-ajoa skootterilla Haukkavuorenkadulta Puistotielle, josta edelleen Katariinanniemen kallioille ja jalankulkuväylille.

Puistotiellä poliisi oli katkaissut liikenteen ja moottoripyöräilijä saatiin kiinni. Samalla selvisi, ettei moottoripyörän kuljettajalla ole voimassaolevaa ajo-oikeutta ja moottoripyörän kilpi on väärä. Kuljettajan epäillään olleen huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Poliisi tutkii tapausta muun muassa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa