Poliisi löysi autosta neljä tiedottomassa tilassa olevaa ihmistä

Poliisi tapasi myöhään torstaina Kuusamossa huoltoaseman pihalle pysäköidystä autosta neljä lähes tiedottomassa tilassa ollutta ihmistä. Tutkinnassa on käynyt ilmi, että seurue oli ottanut kokemattomuuttaan lakka-nimistä nestemäistä huumetta yliannoksen.

Kahden miehen tila oli niin huonossa kunnossa, että heidät vietiin ambulanssilla sairaalaan Ouluun. Lisäksi asiaa selviteltäessä kävi ilmi, että aiemmin illalla seuruseeseen kuulunut naishenkilö oli pitänyt toimittaa hoitoon Ouluun yliannoksen vuoksi.

Asiaa tutkitaan alustavasti kuusamolaisen kuljettajan osalta rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena ja Kuusamosta ja Oulusta kotoisin olevien kyytiläisten osalta huumausaineen käyttörikoksena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa