Poliisi tokaisi miehelle: ”Painu helvettiin”

Alibin mukaan viime yönä Helsingin keskustassa veronmaksaja ryhtyi jutustelemaan virkatehtävissä olevien poliisien kanssa, mutta partio ei ollut juttutuulella.

Toinen poliiseista poistui mustaan maijaan, kun mieshenkilö yritti puhuttaa poliisia hyväntahtoisesti. Poliisi meni maijaansa, paiskasi oven kiinni ja tokaisi miehelle: ”Painu helvettiin”. Sen jälkeen partio poistui paikalta.

Poliisin käytöksestä närkästynyt kansalainen on tänään kääntynyt Helsingin keskustan poliisipiirin puoleen vaatien asiassa toimenpiteitä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa