Poliisia pakoon lähtenyt kuoli Joensuussa

Joensuussa aamuyöstä päihtynyt 20-vuotias mies oli ollut kaverinsa auton kyydissä. Ajomatkan aikana miesten välille oli tullut kiistaa, jonka seurauksena kyydissä ollut mies oli pahoinpidellyt auton kuljettajan sairaalakuntoon.

Tämän jälkeen mies oli ottanut auton käyttöönsä ja lähtenyt ajamaan Mulonväylää pitkin kohti Joensuuta. Poliisi sai ilmoituksen asiasta klo 04.35.

Poliisipartio sai havainnon autosta Kontiosuon jäteaseman kohdalla ja yritti pysäyttää sen pysäytysmerkein. Auto kiihdytti voimakkaasti Joensuun suuntaan eikä noudattanut Ilomantsintien kohdalla olleen toisen poliisiauton antamia pysäytysmerkkejä.

Heti tämän jälkeen auto törmäsi kovalla ajonopeudella Niinivaaran ja Karsikon välillä olevan tietyömaan liikenteen ohjaustauluihin ja betoniesteisiin. Kuljettaja menehtyi tapahtumapaikalle.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa