Potilas karkasi Niuvanniemen vankimielisairaalasta

Poliisi etsii Niuvanniemen vankimielisairaalan potilasta, joka ei palannut vapaakävelyltä tiistaina kello 15-16 välisenä aikana. Tähän mennessä etsinnät eivät ole vielä tuottaneet tuloksia ja nyt pyydetään havaintoja kansalaisilta.

Kadoksissa oleva potilas on vuonna -46 syntynyt mieshenkilö, joka on henkirikoksen vuoksi määrätty Niuvanniemen sairaalaan tahdonvastaiseen hoitoon. Häntä ei pidetä erityisen vaarallisena varsinkaan sivullisille henkilöille.

Mies on saattanut poistua Kuopion alueelta. Miehestä onkin tehty kansainvälinen etsintäkuulutus, koska on mahdollista, että mies on päässyt poistumaan maasta.

Miehen kuvan ja tuntomerkit voit katsoa Pohjois-Savon poliisilaitoksen sivuilta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa