Väyrynen aikoo voittaa Niinistön presidentinvaaleissa

MTV3:n Huomenta Suomessa haastateltavana ollut Paavo Väyrynen ei usko, että Sauli Niinistö valitaan presidentiksi. Väyrysen mukaan hyvä ehdokasjoukko pystyy haastamaan hänet.

Jos toiselle kierrokselle saadaan hyvä ehdokas, hänhän voittaa Niinistön, toteaa Väyrynen toteaa. Hänen mielestä tämä hyvä ehdokas on riittävän kokenut, pätevä ja hän voi koota taakseen sekä keskustan että vasemmiston äänestäjät.

Lopuksi Väyryseltä kysyttiin, että onko hän sitä mieltä, että voittaisi Niinistön toisella kierroksella. Väyrynen vastasi:

– Kyllä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa