VR peruu vuoroja, konduktöörit sairastuivat kesken lomakauden

VR on tänään perunut parikymmentä pääkaupunkiseudun lähijunavuoroja, koska konduktöörejä puuttuu. Turvallisuussyistä junaa ei voida ajaa ilman konduktööriä.

Konduktöörien puute johtuu äkillisistä sairastapauksista, jotka ovat sattuneet keskelle kesälomakautta. Työntekijöiden saantia vaikeuttaa myös se, että viime talven jäljiltä monien konduktöörien ylityökiintiö on täynnä.

Iltapäivän ruuhka-aikaan saatetaan vielä perua joitain yksittäisiä junavuoroja. On mahdollista, että vuoroja joudutaan perumaan myös perjantaina.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa