Vuokraa oma pop-up store verkkokauppa.comin uudesta myymälästä

Verkkokauppa.com perustaa uuteen Jätkäsaaren 20 000 m2 megamyymälään erillisiä pop-up-myymälöitä, joita ulkopuoliset voivat vuokrata. Jätkäsaaren megamyymälä avautuu jouluksi 2011.

Pop-up store on tilapäinen liiketila, jonka Verkkokauppa.com vuokraa enintään kolmen kuukauden ajaksi mielenkiintoiseen tilapäiskäyttöön. Tiloja on tarjolla kahta kokoa, 100 m2 tai 26 m2 ja ne sijaitsevat parhaalla paikalla katutasossa.

Pop-up store voi olla liike, esittelytila, mainostila, tai se voi vaikkapa olla yhden olutmerkin tai energiajuoman ravintola, julkinen treenikämppä, vaatemyymälä tai työpaja.

Pop-up storen voi vuokrata kuka tahansa. Tilan vuokran suuruus riippuu konseptista ja ideasta. Verkkokauppa.comilla on myös yhteistyökumppani, joka pystyy tarvittaessa hoitamaan konseptin ”avaimet-käteen” esim. valmistajille.

Pietari

Vastaa