16 -vuotias tyttö törmäsi skootterilla kiskobussiin ja kuoli

Juupajoella Pajusentien vartioimattomassa tasoristeyksessä tänään klo 13.00 sattui kiskobussin ja skootterin yhteentörmäys. Risteyksessä ei ole puomia eikä liikennevaloja, ainoastaan tasoristeyksestä kertovat liikennemekit.

16 -vuotiaan tytön kuljettama skootteri oli tullut tasoristeykseen kiskobussista katsoen vasemmalta. Ennen törmäystä kiskobussi oli soittanut äänimerkkiä ja aloittanut hätäjarrutuksen.

Edellä mainitusta toimenpiteistä huolimatta yhtentörmäys tapahtui ja skootteria kuljettanut tyttö kuoli välittömästi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa