Ajojahti siirtää Heikki Hurstin leipäjonon

Ilta-Sanomien mukaan Heikki Hurstin leipäjonon uusi paikka ratkeaa todennäköisesti syksyllä. Helsingin Kalliossa tällä hetkellä sijaitseva leipäjono päätettiin keväällä siirtää, kun taloyhtiön isännöitsijä antoi varoituksen häiriöistä.

Jakelupisteen häätöä on vaatinut vain muutama talon asukas. He luulevat, että heidän osakkeidensa arvot pienenevät leipäjonon vuoksi. Suurin osa asukkaista on sitä mieltä, että häiriötekijöitä on enemmän ilman leipäjonoa.

– Tällöin he eivät kaihda keinojaan. Nyt onkin ajojahti päällä, mutta minä en lähde riitelemään kenenkään kanssa, vaan siirryn uusiin tiloihin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa