Barokkia ja renessanssia

Ollaaksesi muodin huipulla tänä syksynä, tulee turvautua viktoriaaniseen tyyliin ja käyttää rokokoo tyylisiä asusteita sekä paljon vintage-asennetta. Onneksemme kaukana ovat ajat jolloin käytettiin tapettikuvion painettuja vaatteita hurjilla väreillä. Tänä sesonkina tulee näkymään paljon pitsiä, 1800-luku inspiroituneita leikkauksia, keskikorkoisia ja nauhallisia kenkiä. Seuraavaksi näytteitä tulevasta kaudesta.

Bocagen tyylikäs maailma on liitetty eleganttiin tyyliin, naisellisuuteen ja kaunisiin yksityiskohtiin. Kaukana pelkästä asusteesta, kengät ovat tulos suuresta ammattitaidosta ja  tunnettujen muotoilijoiden työstä. Rakastamme  Bocagea sen barokki-inspiroitujen, hillittyjen ja minimalisten mallejen vuoksi, jotka sopivat jokapäiväiseen käyttöön mukavuutensa ja tyylikkyytensä takia.

Lasten vanha suosikki Kickers ei ole saanut ryppyjä! Muistatko vielä merkin joukosta erottuvan tyylin ja ulkopohjassa olevan merkin, jonka avulla erotti oikean vasemmasta: vihreä oikealle jalalle ja punainen vasemmalle… Uusi mallisto ei eroa entisestä, sillä Kickers ei vieläkään kangistu yhteen tyylilajiin. Se vaihtaa lajia ja tyyliä, ja tarjoaa tänäkin vuonna ihastuttavan pirteän kokonaisuuden. Kickers tuo myös markkinoille vanhan, mutta edelleen suositun värikkään ja nauhallisen kenkämallinsa: uudelleen suunnitellun legendan, joka kulkee sukupolvelta toiselle!

Espanjalaisen Neosens-merkin voisi tiivistää kolmeen sanaan: autenttisuus, tietotaito ja laatu. Sen salaisuus on rajaton luovuus, jonka lopputuloksena on todellisen hienostunut, mutta aina trendejä seuraava tyyli. Entä mukavuus? Mukavampia saa hakea!

Pidätkö muodista? Innostutko omaperäisyydestä? Siinä tapauksessa pidät varmasti Chie Miharasta. Tasapainoinen yhdistelmä raikkautta ja aistikkuutta: siinä on merkin kauniiden kenkien salaisuus!

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa